Altın Örümcek | Basın | Basın Bültenleri | 14. Altın Örümcek, Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelmiş, Türkiye’deki ilk ve tek bağımsız organizasyondur., Altın Örümcek, Web Ödülleri, Tasarım, İçerik, İnternet, Teknoloji, Organizasyon, DorukNet
2016-02-23 10:00:00
14. ALTIN ÖRÜMCEK İÇİN ÖN ELEME SÜRECİ TAMAMLANDI.
Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde 18 Ocak itibariyle başlayan jüri Ön Eleme süreci 21 Şubat günü sonlandı.
Grup değerlendirmeleri 1 Mart’ta başlıyor!

18 Ocak – 21 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen ön eleme sürecinde, jüri üyeleri başvuru yapan tüm projeleri kategoriden bağımsız olarak genel kriterlere (projenin çalışır durumda olması, standart web tarayıcılarında uyumluluk, kopya olmaması vb.) göre değerlendirdi.

İnternet, web teknolojileri ve interaktif tasarım konularında deneyimli ve bilgi sahibi profesyonellerden oluşan Altın Örümcek jüri üyeleri Grup Değerlendirmelerine 1 Mart’ta başlayarak 20 Mart’a kadar devam edecek. Son aşama olan Final Değerlendirmeleri ise 04–24 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Değerlendirme süreçleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kısaca Altın Örümcek

2002 yılından günümüze değin aralıksız olarak gerçekleştirilen ve geleneksel bir hale gelen Altın Örümcek Web Ödülleri’nin ana hedefi web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması. Altın Örümcek Web Ödülleri aynı zamanda bu alana yapılan yatırımları da özendirmeyi amaçlıyor. Web, internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında yetkin ve tecrübeli jüri üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Altın Örümcek Türkiye’nin ilk ve tek Bağımsız web ödülleri organizasyonu olma özelliğini de taşıyor.
İNDİR