Altın Örümcek | Basın | Basın Bültenleri | 14. Altın Örümcek, Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelmiş, Türkiye’deki ilk ve tek bağımsız organizasyondur., Altın Örümcek, Web Ödülleri, Tasarım, İçerik, İnternet, Teknoloji, Organizasyon, DorukNet
2016-01-18 10:00:00
14. ALTIN ÖRÜMCEK İÇİN DEĞERLENDİRMELER BAŞLADI!
Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde 31 Aralık’ta başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından, Ön Eleme süreci 18 Ocak itibariyle başladı.
Tüm Katılımcılara Başarılar!

18 Ocak – 21 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ön eleme sürecinde, jüri üyeleri başvuru yapan tüm projeleri kategoriden bağımsız olarak genel kriterlere göre değerlendirecek. İnternet, web teknolojileri ve interaktif tasarım konularında deneyimli ve bilgiye sahip profesyonellerden oluşan jüri üyelerinin yapacağı değerlendirme sonucunda, ön eleme sürecinin 21 Şubat tarihinde sonlanmasıyla, 1 Mart’ta başlayacak 2. Aşama Grup Değerlendirmelerine geçilecek.

Değerlendirme süreçleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kısaca Altın Örümcek

2002 yılından günümüze değin aralıksız olarak gerçekleştirilen ve geleneksel bir hale gelen Altın Örümcek Web Ödülleri’nin ana hedefi web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması. Altın Örümcek Web Ödülleri aynı zamanda bu alana yapılan yatırımları da özendirmeyi amaçlıyor. Web, internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında yetkin ve tecrübeli jüri üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Altın Örümcek Türkiye’nin ilk ve tek Bağımsız web ödülleri organizasyonu olma özelliğini de taşıyor.
İNDİR